آموزش آشپزی:آیا اسفناج را باید پخت؟


 

نکات مهم آشپزی, طرز خوردن اسفناج

جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود

 

همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.

 

فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید. خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم این که ارزش مواد مغذی آن از بین می رود.

 

جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود. بنابراین وقتی اسفناج را می پزید به اندازه سالاد اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت نمی کنید.

 

اما خوردن اسفناج خام هم معایبی دارد. اسفناج خام به دلیل دارا بودن اگزالیک اسید نمی تواند منبع کلسیم خوبی باشد. زیرا اگزالیک اسید از جذب کلسیم جلوگیری می کند. به عبارت دیگر با خوردن اسفناج خام ویتامین  و فولات دریافت می کنید اما کلسیم دریافت نمی کنید.

 

خوشبختانه روش هایی برای خوردن اسفناج بدون این که طعم و مواد مغذی اش را از دست بدهد وجود دارد. به جای جوشاندن اسفناج آن را بخارپز کنید یا در مایکروویو بپزید تا از ارزش های غذایی آن در هر لقمه بهره مند شوید. اسفناج را در هر غذایی می توانید استفاده کنید. اسموتی، سوپ، یا املت. یا این که با روغن زیتون و مقداری پیاز تفت بدهید و در کنار غذا یا همراه با تخم مرغ میل کنید.


 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید


آموزش استفاده از اینستاگرام در کامپیوتر

طرز تهیه رول لازانیا

طرز تهیه بشقاب پروتئین

اسفناج ,  ,های ,هم ,خوردن ,ویتامین ,اسفناج را ,این که ,اسفناج خام ,خوردن اسفناج ,از دست

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مأدبه مظهرایستادگی کافه و کافی شاپ چرخک حمیدرضا رجبی نبشی پلاستیکی،خرید نبشی پلاستیکی،نبشی پلاستیکی بسته بندی،نبشی پلاستیکی کاشی لوازم وتحریر قرآن حق است کاریابی مزون فاستونی | لباس‌ مجلسی | مد و استایل